Antipasti - Voorgerecht

Carpaccio van licht gerookt rundvlees met kruiden
Carpaccio di manzo leggermente affumicato alle erbe
16,80€
Mozzarella di bufala, carpaccio van coeur de boeuf-tomaten
Mozzarella di Bufala Campana, su carpaccio di pomodoro
17,60€
Millefeuille van aubergines en mozzarella met tomatencoulis
Parmigiana di Melanzane e scamorza affumicata
16,80€
Tartaar van blauwvintonijn met avocado en verse munt
Tartare di tonno rosso all’avocado e menta fresca
18,60€
Octopus gebakken in olijfolie op een bedje van aardappelpuree
Polipo saltato all’olio d’oliva su letto di passata di patate
19,50€
Mechelse witte asperges met San Daniele-ham en mimosa-ei
Asparagi bianchi al San Daniele e uovo mimosa
19,90€

Pasta

Cappellacci met zwarte truffel uit Norcia, botersaus en salie
Cappellacci al tartufo nero di Norcia
18,20€
Spaghetti met venusschelpen en “bottarga”
Spaghetti alle vongole veraci e bottarga
19,80€
Linguine met inktvisjes, kerstomaten en olijven
Linguine ai moscardini, pomodorini di collina e olive Taggiasche
18,20€
Paccheri di Gragnano met jonge seizoensgroenten
Paccheri di Gragnano alle verdurine di stagione
16,80€
Fusilli van het huis met ouderwetse vleesragout
Fusilli di mamma Concetta al ragù Cilentano
16,80€
Orecchiette met tuinbonen en knapperig wangspek
Orecchiette alle fave e guanciale croccante
17,60€
Risotto Carnaroli met groene asperges en rivierkreeftjes
Risotto Carnaroli con asparagi Verdi e gamberi rossi
19,20€

I Secondi - Gerecht

Rosé gebakken geelvintonijn, olijfolie-emulsie met look en kappertjes
Tonno rosso appena scottato, salsetta al salmoriglio
28,50€
Zeebrasem uit de Middellandse Zee met groene asperges
Orata reale del Mediterraneo agli asparagi Verdi
26,50€
Saltimbocca van zeeduivelmedaillons met parmaham
Saltimbocca di coda di rospo al prosciutto di Parma
29,60€
Melklam uit de Pyreneeën, geroosterd met rozemarijn
Agnello di latte profumato al rosmarino
31,50€
Kalfsmedaillons met gekonfijte citroen
Medaglioni di vitello al limone candito
27,50€
Runderhaas ‘Fassona’ met mediterrane kruiden
Filetto di manzo "Fassona" aromatizzato alle erbe
31,50€

Dolce - Nagerecht

Assortiment Italiaanse kazen
Misto di formaggi Italiani
8,20€
Huisgemaakte tiramisu met koffieroom
Tiramisu classico fatto in casa
8,00€
Sabayon met marsala
Zabaglione al Marsala
8,00€
Chocoladeterrine met mangocoulis
Terrina al cioccolato su coulis di mango
8,80€
Panna cotta met rode vruchten
Panna cotta ai frutti rossi
8,30€
Carpaccio van ananas met sambuca, vanille-ijs
Carpaccio d’ananas alla sambuca, gelato alla vaniglia
9,20€
Nougatijs met coulis
Gelato al torroncino
8,00€
Gepocheerde peer met kardemom, stracciatella van mascarpone
Pera cotta alla cardamone, stracciatella di mascarpone
9,00€
Crème brulée met sinaasappel
Crema bruciata all’arancia
8,50€

Menu Italianissimo voor 42,00€

Voorgerecht

Klassieke vitello tonnato, kappertjes uit Pantelleria
Vitello tonnato classico, capperi di Pantelleria
Millefeuille van aubergines en mozzarella met een tomatencoulis
Parmigiana di melanzane et scamorza, salsa al pomodoro
Carpaccio van licht gerookt rundvlees met kruiden
Carpaccio di manzo leggermente affumicato alle erbe

Gerecht

Zeebrasem met groene asperges, waterkersboter
Orata reale agli asparagi Verdi, salsetta di crescione
Kalfsvleesmedaillons met gekonfijte citroen
Medaglioni di vitello al limone
Huisgemaakte cappellacci met paddenstoelen en zwarte truffels
Cappellacci casalinghi ai funghi e tartufo nero

Nagerecht

Panna cotta met rode vruchten
Panna cotta ai frutti rossi
Nougatijs, rodevruchtencoulis
Gelato al torroncino

Afhankelijk van de markt en de aanvoer kunnen sommige producten worden gewijzigd.

Gelieve eventuele allergieën of intoleranties vóór de maaltijd te melden.

Prijzen incl. btw